אחד המאכלים המסורתיים המפורסמים ביותר באוסטריה הוא שטרודל התפוחים!

מקור המילה שְׁטְרוּדְל הוא מגרמנית עתיקה ופירושה "מערבולת". על פי האקדמיה לעברית הוא נקרא "כרוכית", על שום היותו עשוי מדף בצק הכרוך עם מְלית. על שמו אגב, קרויה גם צורת ה־@ המוכרת!

קשה ליפול עם שטרודל טוב באוסטריה, אבל נסו את זה שבקפה סנטרל בווינה – פשוט מעולה!

קל מאוד להכין אותו והוא כל כך טעים שאחרי כל טיול באוסטריה, הוא הופך להיות המאפה המבוקש ביותר אצלנו בבית..

ללה (הילה) מתענגת על ביס משטרודל באוסטריה

בחוברת המשפחה המטיילת לאוסטריה נתנו לכם מתכון לשטרודל תפוחים קלאסי

 מתכון-מהחוברת

לכבוד צאת המדריך "המשפחה המטיילת לאוסטריה" חיפשנו גם את המתכונים שלכם.

קיבלנו כמה מתכונים נהדרים, כמו השטרודל של מירב, השטרודל של אילן ואפילו שטרודל חבושים.

אז כדי לעשות הכנה טובה ומתוקה לטיול – תכינו גם אתם את השטרודל שלכם! גוטן אפטיט!